Hvad er Let’s Study?

VORES MISSION

Let’s Study mener, at med de rette redskaber og lektiehjælp kan alle børn lykkes i skolen. Gennem høj kvalitet og individualiseret online mentorordning fokuserer Let´s Study på at give det enkelte barn præcis de redskaber og den lektiehjælp, hver især skal bruge. Alle er forskellige, og derfor støtter Let’s Study børn og unge ved hjælp af skræddersyede læringsforløb.

DET STARTEDE PÅ FACEBOOK

Let’s Study udspringer af Facebookgruppen ”Lektiehjælp”, som Rabii A. Esteitie startede i 2011. Gruppen tilbyder lektiehjælp til mere end 20.000 børn og unge med hjælp fra over 500 frivillige. Vi er stolte over, at så mange bakker op om gruppen. Nogle gange har man brug for mere intensiv hjælp, end man kan finde i Facebookgruppen. Derfor har vi skabt Let’s Study.

Syv folkeskoler og to gymnasier. Så mange skoleinstitutioner skulle jeg igennem, før jeg i dag med stolthed kan kalde mig uddannet ingeniør. Vejen hertil har været lang og hård og har krævet stor viljestyrke. Derfor har jeg idag et brændende ønske om at hjælpe andre elever der er i samme båd…

LÆS MERE..

LET’S STUDY ER ONLINE-UNDERVISNING OG LEKTIEHJÆLP

 

Let’s Study er professionel lektiehjælp til både folkeskoleelever, gymnasieelever og andre studerende. Vores mentorer er udvalgt blandt gymnasie- og universitetsstuderende, der lever op til vores strenge krav om topkarakterer og gode menneskelige egenskaber. Lektiehjælpen foregår digitalt, hvilket bidrager til en fleksibel planlægning.

LET’S STUDY SYSTEMET

 

Vores online-undervisningssystem er udviklet specielt til Let’s Study. Målet er at skabe en platform til lektiehjælp, som kombinerer de bedste elementer fra personlig undervisning med alle de muligheder, der ligger i et digitalt system.

Vi tilbyder personlig læring i et digitalt miljø. Uanset om du har købt adgang til lektiecaféen, vil følge med i dit timeforbrug eller ønsker at supplere din undervisning med kurser i andre fag, er processen simpel. Vi er stolte af vores system – og vi forbedrer det hele tiden, så vi kontinuerligt kan tilbyde den optimale service.

Log in with your credentials

Forgot your details?