Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/letsstudy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /var/www/letsstudy.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/letsstudy.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-gdpr-core/lib/session-handler.php on line 22
Handelsbetingelser | Let's study

Handelsbetingelser

Letsstudy stiller en abonnementstjeneste til rådighed, som giver vores medlemmer adgang til lektiehjælp og undervisning. Al lektiehjælp foregår online ved brug af en computer.

  1. Registrering

1.1 Registrering af brugeroplysninger. Som bruger på Letsstudy forpligter du dig til at oprette dig med dit rigtige navn, e-mailadresse, uddannelse, årgang samt alle yderligere oplysninger, du måtte blive bedt om. Husk, at din e-mailadresse benyttes til al kommunikation mellem dig og Letsstudy.

Din brugerkonto hos Letsstudy er strengt personlig og må ikke udlånes til andre. Din adgangskode er ligeledes personlig og må ikke videregives. Adgangskoden er derfor krypteret hos os, således at det kun er dig, der til enhver tid har kendskab til denne. I samme omfang er det ikke tilladt for dig at låne eller på anden måde tilegne dig adgang til andres brugerkonti.

1.2 Ansvarlig.
Du, som bruger på Letsstudy, er ansvarlig for, at de oplysninger, der fremgår af din brugerprofil, til enhver tid er fuldt korrekte og gyldige.

1.3 Alder.
Du skal minimum være 15 år eller ældre for at oprette en profil på Letsstudy¨.
Brugere under 15 år skal oprettes af sin forældre.

1.4 Lukning af brugerkontoen

Letsstudy forbeholder sig retten til, at til hver en tid kan lukke din brugerkonto, såfremt du har handlet i strid mod nuværende aftale, LetsStudy’s regler eller iøvrigt gældende dansk lovgivning.
Såfremt vi på grundlag af overstående grunde lukker din brugerkonto, er det ikke muligt at refundere købt adgang.

  1. Medlemskab

2.1 Medlemskab.

Dit LetsStudy-medlemskab fortsætter automatisk fra måned til måned, indtil det opsiges.
For at bruge Letsstudy tjenesten skal du have internetadgang og anvende en gyldig og anerkendt betalingsmåde.

Hvis ikke du selv afmelder dit medlemskab, inden den månedlige faktureringsdato, giver du os lov tilladelse til at trække betaling for den kommende måneds medlemskab, via den angivet betalingsmåde.

  1. Afmelding.

Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab. Du vil have adgang til din konto resten af den betalte måned. Det er ikke muligt at refundere eller få refusion af ubrugte medlems måneder.

For at afmelde skal du klikke på “min profil”, og vælge det medlemskab du vil afmelde.

  1. Gratis prøveperioder

4.1. Nogle af LetsStudy’s medlemskaber giver dig 14 dages gratis prøveperiode.

4.2 Ved ophør af gratis prøveperiode vil der via angivet betalingsmåde blive trukket for næste måneds medlemskab. Pengene vil ikke blive trukket, hvis du afmelder dit medlemskab inden udgangen af gratis prøveperiode.

  1. Fakturering

5.1. Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for medlemsgebyret for LetsStudy-tjenesten og andre gebyrer, der er påløbet i forbindelse med din brug af tjenesten, f.eks. skatter og eventuelle transaktionsgebyrer, hver måned via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for betaling medlemskabet. I visse tilfælde kan faktureringsdatoen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke er blevet gennemført, eller hvis betaling medlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned.

  1. Reklame mv.

6.1 Nyhedsbrev. Som medlem af LetsStudy vil du modtage vores nyhedsbreve. LetsStudy kan til enhver en tid bruge den opgivet e-mailadresse til at sende dig mails om opdateringer, informationer o.lig.

I nyhedsbrevene kan der bl.a. være reklame for nye tiltag, som LetsStudy tilbyder.
Der kan yderligere være reklame fra andre virksomheder.

  1. Betalingsmåder.

7.1 Hvis betalingen mod forventning ikke gennemføres, eksempelvis grundet dit kort er udløbet eller der ikke er tilgængelig valuta, og du ikke ændrer betalingsmetode, kan LetsStudy midlertidigt lukke din konto og derved forhindre adgang til hjemmesiden, indtil betalingsmetoden igen fungerer.

Efter opdatering af betalingsmetode kan LetsStudy, med din tilladelse, atter fakturere. Du skal ydermere betale for tidligere ikke-betalte beløb.

Noter at din betalingsdato derved kan ændre sig.

For nogle betalingsmåder kan udstederen af betalingsmåden opkræve dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af betalingsmåden. Lokale skatter kan variere afhængigt af den anvendte betalingsmåde. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

 

  1. Pris- og abonnementsændringer.

LetsStudy har løbende mulighed for at ændre priser og abonnementer. Der vil dog altid være en 30 dages frist, før ændringer træder i kraft. Du vil blive opdateret om eventuelle ændringer 30 dage før, de træder i kraft.

Log in with your credentials

Forgot your details?